Voor ouders

Als mijn verhaal je aanspreekt en je wilt graag hulp ontvangen, dan heb je hiervoor geen verwijzing nodig. De eerste stap is een gratis intake; dit kan thuis, in het ziekenhuis, bij mij op kantoor, telefonisch, per mail, op het strand etc. Het eerste gesprek is een kennismaking van ongeveer één uur.

Daaruit zal een plan van aanpak volgen dat aansluit bij jouw hulpvraag. Aangezien elke aanvraag uniek is heb ik op voorhand geen uitgestippelde werkwijze. Soms kom je al bij één sessie tot het gewenste resultaat, andere trajecten hebben meer tijd nodig. De sessies kunnen uiteraard plaatsvinden op een plek en in de vorm (face to face, per telefoon, per mail etc.) die jij prettig vindt, ik sluit mij daar zoveel mogelijk bij aan.

De investering is tweeledig; tijd en financieel. Omdat ik weet dat het financiële plaatje ook verandert als je ouder(s) bent van een zorgintensief kind zal ik daar rekening mee houden. Dit houdt in dat we naar mogelijkheden gaan kijken; in sommige gevallen heeft je werkgever budget hiervoor of je betaalt in termijnen. De kosten zijn in ieder geval aftrekbaar bij de belastingdienst door ze op te geven als persoonlijke begeleiding.

Voor sommige gezinnen is mijn dienstverlening financieel niet haalbaar. Zij hebben echter wel hulp nodig. Voor die gezinnen ga ik op zoek naar een oplossing die voor hen wél haalbaar is. Dit doe ik op vrijwillige basis. Immers, ieder gezin verdient het om geholpen te worden.

Voor Zorgprofessionals & Organisaties

U kunt mij inschakelen op individueel niveau, op teamniveau en op organisatieniveau. Dit kan zijn in de vorm van een coachingsgesprek, een training, het geven van presentaties of meedenken op beleidsniveau.

De intake is gratis. Het uurtarief is afhankelijk van welke rol ik ga vervullen en welk samenwerkingsverband we aangaan. Het tarief varieert tussen de € 42,75 en € 92,43 per uur (excl. 21% Btw en € 0,22 cent per kilometer aan reiskosten).


Download hier de algemene voorwaarden.