OPMERKING:
Deze pagina wordt niet daadwerkelijk getoond. Deze inhoud vind je via Weergave > Widgets > Business Top Sidebar > Tekst: Welkom!

Pas daar dus de inhoud aan 🙂

Mijn man en ik hadden een grote droom.
Onze droom was om ouders te worden. Die droom hebben we waar kunnen maken. Wij zijn nu ouders en houden zielsveel van onze prachtige, bijzondere en zorgintensieve zoon. 

Dat onze droom op een andere manier is uitgekomen is een feit. Het kindje dat wij in onze droom hadden verwacht, blakend van gezondheid, is niet geboren. Een streep door onze verwachtingen, een kras door onze toekomstplannen. Ik heb nu vooral één grote wens voor alle ouders van zorgintensieve kinderen: Laat ons ouders zijn.

Het is mijn roeping en mijn missie om andere ouders weer uitzicht en toekomst te laten zien, om hen te helpen in de wirwar van instanties en met alles wat op hen afkomt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat zorgprofessionals en omstanders nog beter gaan begrijpen wat het inhoudt om ouders te zijn van een zorgintensief kind.

Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen op deze website.