Zoals aangekondigd is er een nieuwe ontwikkeling binnen Laat ons ouders zijn 🙂

Mariëlle en Eva verzorgen samen de training Levend Verlies voor het gezin en zorgprofessionals. De training bestaat uit twee delen. Een stuk introductie en theorie over de term Levend Verlies, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk van Laat ons ouders zijn. En een persoonlijk ervaringsverhaal van Mariëlle.

Wie zijn wij?

Eva Schmidt – Cnossen MSc

Eva Schmidt – Cnossen is psycholoog en heeft haar eigen psychologisch adviesbureau ‘Laat ons ouders zijn’ waarin ze zorgprofessionals en ouders van zorgintensieve kinderen praktische en psychologische ondersteuning biedt. Daarnaast is zij projectmanager bij Stichting Kind en Ziekenhuis en is zij moeder van een zorgintensief kind.

Mariëlle Bruntink

Mariëlle Bruntink is verpleegkundige op de afdeling Verloskunde en Gynaecologie. Haar aandachtsgebied is het begeleiden van ouders van wie het kind rondom de geboorte is overleden. Daarnaast is zij eigenaar van Leef&Geef waarin zij ondersteuning biedt op het thema Levend Verlies. Ook is zij moeder van Eva (17 jaar). Eva heeft het Phelan-McDermid syndroom en woont sinds twee jaar niet meer thuis.

Marielle-Eva-2019Interesse? Neem contact met Eva op via 06- 249 257 13.

Training Levend Verlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *